startpagina > over ons

over ons

Bij de Budgetmonteur draait het niet alleen om het repareren van apparaten. Het gaat ook om het leveren van een ervaring die u niet meer zo snel tegenkomt. Wij geloven dat een hoogwaardige service niet afhankelijk is van de grootte van het bedrijf, maar van de toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. 

Niet alleen het leveren van hoogwaardige reparatieservices staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook het bevorderen van een cultuur van hergebruik en verantwoordelijkheid. We begrijpen dat het behouden van een apparaat en het laten repareren ervan niet alleen economisch voordeling kan zijn, maar ook ecologisch verantwoord. We moeten weer terug naar old school repareren.
Om te verduurzamen heb je geen grote investeringen nodig. Het gaat om keuzes maken. In dit geval gaat de keuze om te repareren boven de aanschaf van een nieuw apparaat.

Hoewel ons team klein is in aantal, zijn we groot in toewijding en deskundigheid. We zijn trots op de kwaliteit van onze service en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Bij de Budgetmonteur kunt u erop vertrouwen dat u wordt geholpen door een team van professionals dat uw behoeften begrijpt en zich inzet om u de beste oplossingen te bieden. 

 

Aanvullend op onze technische expertise  brengt ons teamlid met juridische achtergrond een waardevol perspectief op compliance en klantenservice. Haar diepgaande kennis van wet-en regelgeving, gecombineerd met een scherp oog voor detail, zorgt ervoor dat we niet alleen vakkundige reparaties leveren, maar ook voldoen aan alle vereisten en normen die nodig zijn voor een ethische en professionele dienstverlening.